Psykologbehandling
Individuelle forløb

Livet kan være udfordrende på mange led og kanter. Listen for hvad der kan ramme os, og drive os ud af kurs som mennesker er uendelig. I tilfælde hvor man er ude af stand til at se sig ud af sin situation, kan det være gavnligt at søge professionel hjælp. Jeg tilbyder individuelle behandlingsforløb for både børn, unge og voksne. I mine forløb er jeg særligt optaget af, at hjælpe den enkelte med at finde ind til kernen i problemet. Dette danner fundamentet for, at vi sammen i forløbet kan finde og afprøve veje til, at få skabt dén forandring der skal til, for at kernen i problemet løses.

Parterapi

Vores relation til vores kæreste eller ægtefælle er noget af det, der har allerstørst betydning for os mennesker. Samtidig er det noget af det, som er mest vanskeligt at få til at fungere. Mange går fra hinanden, bliver skilt eller lider i det forhold de er i. Jeg tilbyder parterapi til par der ønsker hjælp til at opnå glæde og tilfredshed i deres relation (igen). Jeg arbejder nænsomt, men vedholdende med at få klargjort de dynamikker der kan være på spil i forholdet, og i de interaktioner der foregår i rummet, for derigennem at finde en vej mod dén forandring der ønskes.

Gruppeforløb

At arbejde med svære tanker og følelser i fællesskab med andre man ikke kender kan lyde skræmmende og sårbart, og det er faktisk netop dét der er det virksomme: at lære at være i sin sårbarhed og smerte sammen med andre. Det er en evne, som kan være både helende i den nuværende lidelse, og også beskyttende for udvikling af lidelse i fremtidige risikoperioder. I gruppeforløbene vil jeg sikre et trygt rum, styre processen og sørge for, at alle får mulighed for at få det mest optimale ud af de dynamikker der udspiller sig i gruppen. Vi vil komme omkring temaer og emner, som rører sig på tværs af deltagere i gruppen, og deltagere vil derigennem opleve at føle sig spejlet i deres følelser, få nye ord for det som rører sig hos dem, samt drage inspiration af andres tilgange og løsninger.

Jeg har løbende opstart af følgende gruppeforløb:
–  Modige Børn: Gruppeforløb for børn med angst (8-12 år) – Download fil om gruppeforløbet
– Gruppeterapi for unge med angst, stress eller depression (16-22 år)
– Gruppeterapi for voksne med angst, stress eller depression (23 år +)
– Gruppeforløb for stressede med fokus på åndedrætstræning og kuldeeksponering

Inden opstart i gruppeforløb afholdes en opstartssamtale, hvor jeg laver en vurdering af hvorvidt gruppeforløbet er det mest optimale tilbud jeg har til dig, eller om anden behandling vurderes mere gavnlig.

Forældrerådgivning

At være forældre er en udfordrende opgave for mange. Der kan være mange bekymringer og frustrationer hos den enkelte forælder, som også kan skabe store uenigheder forældrene imellem og i familien som helhed. Børn er følsomme og mærker lynhurtigt, når der er ubalance i familien. Det kan være svært, at se sig ud af fastlåste dynamikker og roller i familien, og man kan blive i tvivl om, hvorvidt man som forældre gør det rigtige. I min forældrerådgivning kommer jeg ikke til at være dén, der fortæller jer om I gør det rigtigt eller ej. Jeg anvender i stedet psykologiske metoder til at hjælpe jer til at få klarhed over, hvad der er udfordringen i netop jeres familie. Dette er grundlaget for, at vi sammen kan finde og afprøve nye veje for jer, som kan medvirke til at skabe dén forandring, som I ønsker. Forældrerådgivning kan både være for den enkelte forælder, men også for forældrepar – alt efter ønske og behov.

Vær opmærksom på at jeg ikke har ydernummer. Det betyder, at du altså ikke kan bruge din henvisning fra egen læge hos mig og få tilskud fra regionen til din betaling af behandlingen. Forløb ved mig baseres derfor udelukkende på selvbetaling.